TLE1_Voortgang 8 September 2016_Aristide

Ik had vandaag voorgesteld om een tabel te maken waarin ons team opschrijf wat we elk moment doen. Ik had voorgesteld om het voor iedereen te schrijven maar Guus zei dat iedereen het beter voor zichzelf erin kon zetten, op deze manier konden we van elkaar weten wat we gedaan hadden. Helaas heeft niemand behalve ik er nog in geschreven:

tle_project_logs_v1

Ik heb het tegen de projectgroep vermeld dat niemand anders er nog ingeschreven had, maar los van wat daar staat hadden we vandaag niets anders bereikt.

Voor deze projectdag, had ik eerder contact opgenomen met de eigenaar van de Botanische Tuin Kralingen, hierbij was ik vergeten foto’s te nemen. Ik had de eigenaar mijn opdracht voorgelegd en gevraagd of zijn tuin problemen had ondervonden. Hij vertelde me dat ze moeite hadden met de voeding van hun bijen. Het is het beste als bijen zelf hun voedsel vergaren, maar hun tuin had niet genoeg van de bloemen die de bijen nodig hadden. Daarnaast hadden de planten ook last gehad van wateroverlast. Ik had hem mijn mail gegeven voor als hij in de toekomst nog wat zou bedenken.

Geef een reactie