Zelfreflectie – Guus

In deze post wil ik de plus en minpunten behandelen van mezelf.

Pluspunten:

 • Richtlijnen geven aan de groep.
 • Maken van planningen.
 • Onderzoeken en begrijpen van de markt.
 • Visie in het product.
 • Visie in de groep.
 • Belangrijke keuzes maken voor het product.
 • Controleren van het werk van projectleden.
 • Presentaties opzetten.
 • Presentaties houden.
 • Teamleden helpen met problemen.
 • 2D ontwerpen maken.
 • Hard werken op school.

De belangrijkste invloed van mij tegenover de groep was dat ik de leider positie kreeg. Ik heb geprobeerd iedereen aan het werk te houden en de deadlines als team geprobeerd te halen. Ook heb ik alle belangrijke keuzes moeten maken voor het project, soms in samenwerking met Anatole.

 Minpunten:

 • Weinig werk thuis doen.
 • Wanhopig zijn.
 • Makkelijkste weg kiezen.
 • Te weinig blogposts in het begin van het project.
 • Dingen wegschuiven om later te doen.

De slechtste invloed van mij tegenover de groep was dat ik soms dingen wegschoof om aan andere dingen te werken. Ik begon vaak aan dingen, maakte het half af en begon dan weer met iets nieuws. Ik vond de nieuwe dingen dan belangrijker en vergat andere belangrijke dingen.

Geef een reactie