Zelfreflectie – Kelvin van Soelen

In deze post zal ik op mezelf reflecteren.

Pluspunten:

  • Kritische blik
  • Persona’s
  • Goed met excel
  • Powerpoints gemaakt
  • Onderzoeken markt
  • Scherp met nieuwste ontwikkelingen
  • Wilt het beste voor het product

Ik heb een kritische blik op het project. Ik zorg ervoor dat het project scherp staat en dat er goed wordt op gelet op belangrijke zaken. Ik ben goed met persona’s het maken ervan en zorgen dat ze goed in elkaar zitten. Dit moet ook goed gebaseerd zijn op het onderzoek dat gedaan is. Ik ben goed met excel. Ik kan er veel in maken en heb verschillende schema’s gemaakt voor het team. Ik heb vele van het team hun powerpoints gemaakt en deze helpen ontwerpen. Ik heb ook onderzoek gedaan naar de markt om deze beter te begrijpen en deze ook beter te kunnen interperteren. Ik ben scherp met de laatste ontwikkelingen en wil graag het beste voor het product.

Minpunten: 

  • Vaak afgeleid
  • Korte aandachtsboog
  • Te kritisch soms

Ik heb meestal weinig aandacht en snap het vaak niet en loop achter. Soms zit ik met me hoofd ergens anders en ben ik snel afgeleid. Ook kan ik te kritisch overkomen en dat wordt vaak door anderen als negatief beschouw. Ik probeer er ook aan te werken meer posiviteit te tonen en minder kristisch te zijn.

 

Geef een reactie