Concept 1: Stijleguide

Hoe werkt het?
Tijdens het shoppen van één kledingstuk (zie afbeelding 1) krijgt de gebruiker onderaan de pagina te zien, hoe de gebruiker dat kledingstuk kan combineren met andere kledingstukken. De gebruiker ziet 3 á 4 stuks soorten styles , die je de gebruiker kan combineren met het kledingstuk die de gebruiker gekozen heeft (zie afbeelding 2).  Dit dient om de gebruiker te inspireren, maar ook om de gebruiker aan te sporen om meerdere kledingstukken te kopen.

Tijdens het aankopen van de één of meerdere kledingstukken, wordt er aan de gebruiker gevraagd of de gebruiker de styleguide wilt behouden. De gebruiker kan alleen de styleguide online behouden als de gebruiker een account heeft. Als de gebruiker geen account heeft of wilt aanmaken, kan de gebruiker er altijd voor kiezen om de styleguide als een soort folder/flyer meegestuurd te krijgen met de aankopen.

Als de gebruiker de aankopen eenmaal heeft ontvangen, kan de gebruiker meedoen aan een winactie. De winactie houdt in dat de gebruiker zelf een outfit kan creëren met de gekochte aankopen. De outfit kan op Instagram worden geplaats (zie afbeelding 3). De beste outfit met de gekochte aankopen, wint een gelijksoortige of een compleet nieuwe outfit bijv. t.w.v €50.

Voor welke bedrijf?
Hudson’s Bay

Hoe implementeer je het in het bedrijf?
De styleguides worden alleen nog toegepast op kledingstukken (t-shirt, rokken, broeken, schoenen, jurken etc).

Offline/Online?
Beiden

Benodigdheden?
Meerdere styleguides, Instagram, Winactie?


Concept 2: Pathé, maak het groots

Hoe werkt het?
Dit geldt alleen voor de Pathé Unlimited (gold) members.

Als een member 2x in de week naar de film gaat, krijgt de member een gratis (koud) drankje naar keuze bij hun volgend bezoek.

Als een member méér dan 3x in de week naar de film gaat, krijgt de member gratis een kleine popcorn (zoet/zout) naar keuze bij hun volgend bezoek.

Als een member 2 dagen achter elkaar naar de film gaat, krijgt de member een gratis combodeal. De member krijgt dan 30 cl koud drankje + een kleine popcorn (zoet/zout) naar keuze bij hun volgend bezoek.

Als een member 2x in de week in één maand naar de film gaat, krijgt de member een gratis (koud) drankje + popcorn (zoet/zout) + een M&M of chips ect naar keuze bij hun volgend bezoek.

Let op!
Tijdens deze actie geldt de korting op hapjes en drankje niet!

Voor welke bedrijf?
Pathé

Hoe implementeer je het in het bedrijf?
De Unlimited (gold)  members worden niet veel anders behandeld dan de reguliere members. Daarom een extra voor de mensen met een Pathé pas.

De registratie kan via de passen worden bijgehouden. Door middel van de registratie ziet men wanneer de gebruiker hun gratis snack kunnen benuttigen.

Offline/Online?
Beiden

Benodigdheden?
Unlimited (Gold) members, registratie, awareness..?

Categories: Ashley

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *