Leeftijd

De leeftijd van Pathé Unlimited leden zit tussen de 20-40 jaar.

Geld te besteden

De meeste Pathé Unlimited leden besteden naast hun abonnement ook nog geld bij de bioscoop zelf. Dit komt grotendeels omdat leden 10% of 25% korting krijgen op eten en drinken.

10% voor een standaard unlimited kaart en 25% korting bij Gold.

Deze korting zorgt ervoor dat Unlimited leden hier hun snacks blijven kopen. Aan deze verkopen verdient Pathe het meeste geld en hierom zijn deze leden zo belangrijk, omdat ze vaak bezoeken en ook extra kopen doen.

Vrije tijd

Wanneer de Pathé Unlimited leden naar de bioscoop gaan doen ze dit meestal in hun vrije tijd, om meer verkopen te doen naast het abonnement moeten deze mensen wel blijven komen. Naar onze mening geeft Pathé deze leden vaak te weinig motivatie om terug te komen of zelfs vaker te gaan.

Met of zonder gezelschap

Afhankelijk van het individu gaat de Pathé Unlimited ganger alleen of met andere naar de bioscoop. In de meeste gevallen is te zien dat een kleine groep Pathé Unlimited leden met elkaar naar de film gaat.  

Big fan

Veel Pathé Unlimited leden nemen het abonnement omdat zijn enorm fan zijn van film of zelfs een bepaald genre. Om deze reden zie ik een kans liggen als het gaat om fan-service in combinatie met merchandising. Zo wordt er weer een reden gegeven om terug te komen of om die ene film voor de tiende keer te zien.

Toevoegingen

Uitdagingen aantal keer zien.

Levels (borders met diamond)  

Categories: Robert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *