Introductie

Na het schrijven van scenario 1 en in combinatie met het doorlopen van de stappen in de Pathé app zijn er enkele tussenschermen bijgekomen en is zo een duidelijker verhaal tot stand gekomen in de vorm van een nieuwe versie van het oude scenario.

 

Scherm 1

Met de invoering van een nieuw algoritme systeem wat geïntroduceerd is in de app van Pathé komen er veel nieuwe voordelen. Zodra Angelo en Robin de nieuwe update downloaden van de Pathé app. Krijgen ze een korte notificatie die duidelijk maakt dat er een nieuwe manier van reserveren op hun te wachten staat.

*Angelo klikt op de notificatie

 

Scherm 2

Angelo moet zijn iPhone ontgrendelen door middel van zijn vingerafdruk.

*Angelo unlocked zijn telefoon

 

Scherm 3

De Pathé app laad.

*De applicatie laad automatisch naar het volgende scherm.

 

Scherm 4

Na het openen van de app worden ze gelijk gebracht bij “Mijn Pathé”. Hier wordt in het kort de nieuwe functionaliteiten toegelicht. Na het lezen van deze nieuwe functies zijn ze samen erg enthousiast over hoe makkelijk het nu wordt om te reserveren en dat door middel van spelelementen merchandise kan worden gewonnen van hun favoriete films!

*Angelo scrolt naar beneden

 

Scherm 5

Onderaan deze pagina staat dat er akkoord moet worden gegaan met het verzamelen van data. Onder data wordt bedoeld: kijkgeschiedenis, aankopen van snacks en drinken, welke plekken er in de zaal zijn gereserveerd en of door middel van een bevestiging door jezelf je vrienden in de Pathé app mogen worden uitgenodigd.

*Angelo klikt op ja, dat wil ik

 

Scherm 6

Na het akkoord gaan keren ze beiden weer terug bij “Mijn Pathé” en hebben ze zelf ook een overzicht over hun eigen aankopen. Hier kunnen ze zien wat hun favoriete snack en drinken is en welke plekken zij in de zaal hebben gereserveerd in het verleden.

Ze zien hier staan dat Angelo graag een medium zoete popcorn neemt met een beugel van Grolsch.

*Angelo verlaat de app rechtsboven en legt zijn telefoon weg

 

Scherm 7

Angelo legt zijn mobiel weer weg. Een half uur later krijgt Angelo een notificatie op zijn telefoon van Pathé: “Beste Angelo, de volgende film staat op je te wachten!

*Angelo klikt op de notificatie

 

Scherm 8

Angelo klikt op de notificatie en dit brengt hem naar de Pathé app, hier ziet hij direct een reservering staan voor zichzelf en Robin voor de film Avengers: Infinity war part 2 voor volgende week. Angelo is nieuwsgierig en wil zijn bestelling nog verder wijzigen.

*Angelo klikt op wijzigen

 

Scherm 9

Angelo klikt op de notificatie en dit brengt hem naar de Pathé app, hier ziet hij direct een reservering staan voor zichzelf en Robin voor de film Avengers: Infinity war part 2 voor volgende week. Angelo is nieuwsgierig en wil zijn bestelling nog verder wijzigen.

*Angelo klikt op wijzigen

 

Scherm 10

Angelo kan hier zijn bestelling wijzigen. Hij krijgt de keuze om zijn popcorn, drinken en zitplekken te wijzigen. Omdat Robin graag een popcorn(zout) erbij wilt klikt hij op de checkbox achter deze bestelling.

*Angelo klikt op de checkbox

 

Scherm 11

De checkbox wordt aangevinkt en onderaan wordt direct het bedrag toegevoegd. Hier is ook zijn Pathe Unlimited korting op toegepast. Angelo vind het zo wel goed en klikt op oke.

*Angelo klikt op oke

 

Scherm 12

Dit brengt hem naar een betaalscherm waar hij eenvoudig met IDeal kan betalen en dus niet meer apart in de rij hoeft te staan bij Pathé. Angelo wil graag met ideal betalen.

*Angelo klikt op IDEAL

 

Scherm 13

Vervolgens klapt het ideal tab open. Zo kan Angelo zijn eigen bank kiezen.

*Angelo klikt op ING

 

Scherm 14

Angelo wordt via zijn browser naar een betaalscherm gebracht. Hij heeft de ING bankieren app en wilt deze ook gebruiken voor zijn betaling.

*Angelo klikt op ING Bankieren app

 

Scherm 15

Zijn toestel heeft toestemming nodig op de app te openen.

*Angelo klikt op open

 

Scherm 16

Eenmaal in de ING app moet hij inloggen met zijn vingerafdruk.

*Angelo logt in met zijn vingerafdruk

 

Scherm 17

Bij het betaalscherm ziet angelo het totaalbedrag en wilt gaan betalen.

*Angelo klikt op verstuur en betaald

 

Scherm 18

Angelo wordt teruggebracht naar de Pathé app en ziet onderaan zijn tickets toegevoegd met de benodigde info. erop. Angelo ziet ook een notificatie icon bij zijn naam staan en een rode cirkel. Angelo is nieuwsgierig en klikt op de notificatie.

*Angelo klikt op het 1tje bij zijn foto

 

Scherm 19

Dit brengt hem naar de level pagina, hier ziet hij zijn huidige rang en kan zijn achievements bekijken om zo mooie merchandise te winnen.

*Angelo klikt op huidige achievements

 

Scherm 20

Op het huidige achievements scherm ziet hij uitdagingen die hij op dit moment kan voltooien. Iedere uitdaging heeft zijn eigen prijs. Hij is gelijk enthousiast om hiermee aan de slag te gaan.

*Angelo klikt boven op de pijl om dit scherm te laten zakken.

 

Scherm 21

Angelo wordt weer teruggebracht naar het homescherm van Pathé en legt zijn telefoon weer weg.

 

Scherm 22 (Op de dag van de film)

*Angelo klikt boven op zijn eigen Unlimited Card

Op de dag van de film scannen Angelo en Robin hun kaart bij de Pathé medewerker het valt Angelo gelijk op dat zijn Unlimited kaart een nieuwe achtergrond heeft. Dit omdat hij de rang Iron-man heeft bereikt! Na het scannen van zijn kaart vertelt de Pathe medewerker hen dat de artikelen kunnen worden opgehaald bij de balie naast de kassa’s. Eenmaal bij de balie laten ze wederom hun pas zien en krijgen ze hun vooraf gereserveerde artikelen mee en kunnen ze gelijk naar de zaal zonder in de rij te hoeven wachten.  

 

Fin.

Categories: Robert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *