Naamloos

Week 5: Onderzoeken

 

 

 

Weekplanning Briefing 3 (1)

 

 

We hebben onderzoek gedaan naar de vormgeving van ons spel.

In ons spel hoeft vrij weinig vorm gegeven te worden aangezien het een fysiek spel is en niet op een bepaald bord of voorwerp.

Waar we wel onderzoek naar hebben gedaan is hoe we de app gingen vormgeven en de icoontjes bij onze QR codes. We hebben hiervoor wireframes gebruikt en gekeken naar welke kleuren terug komen in de stad Rotterdam. Ook hebben we onderzoek gedaan naar ons logo en wilde we elementen van zowel Rotterdam en QR codes terug laten komen. We zijn uiteindelijk achter deze conclusies gekomen.

Vervolgens gingen we onderzoek doen naar de content van het spel. Na dit onderzoek vonden we het toepasselijk om een app te maken waarin alle functies die je kan gebruiken in ons spel terug naar voren komen. Een app is handig om alles op een plek te houden en alle functies goed duidelijk zijn in ons spel.

Ten slotte gingen we het structuur van het spel onderzoeken.

We hebben een brainstorm sessie gehouden en wireframes getekend. Ook hebben we allemaal ideeën bedacht voor het logo en vormgeving. Toen dit allemaal gedaan was gingen we overleggen wat nou de beste keuze kon zijn voor ons spel en hebben we de wireframes gecombineerd en zo tot een app gekomen

 

style tile game of life

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *