Naamloos

Week 1: Onderzoeken

Vrijdag 4 september kregen de project groepen de briefing. Hierin stond de uitleg van het project, het opbouw en wat wij
binnen twee weken af moeten hebben (Deliverables). Elke 2 weken komt er een nieuwe briefing met een deadline. De project groepen waren al gemaakt, dus na de de uitleg konden we gelijk aan de slag. We zijn met onze project groep na de les bijeen gekomen om de planning te maken en de uitjes te verdelen en in te plannen.

 

 

7jIQLR1hnYq67ERiQE-ZVmxHrqdByGQH_TERXJpdmjk

IMG_20150904_135227 (1)

UU9tGRxWOYpbS53UaWNZqVTKbfNsbYiXka5T-WaXeaQWeekplanning week 1

 

Waar zijn we geweest

Nadat we bijeen zijn gekomen gingen we met ze alle naar de Euromast om inspiratie op te doen. De kenmerkende structuren vielen al gelijk op zoals de Erasmus brug, typisch rotterdams. Verder zag je de haven die tot verruit strekt. De lift omhoog bij de Euromast werd er audio afgespeeld met uitleg waar de mensen nu naar zitten te kijken (engels).

Na dit uitje is de kop eraf en de sfeer in de groep is goed, er wordt gewerkt aan de opdrachten en iedereen kan met elkaar omgaan. Zoals geen irritaties of miscommunicatie (voorlopig).Van dit uitje is een collage gemaakt met foto’s om te gebruiken als ondersteuning bij kiezen van een thema.In het weekend van week 1 zijn Shane en Argenis naar een museom gegaan. Parlamentarium in Brussel, waar veel gebruik wordt gemaakt van interactie zoals een apparaat waar ze exposities mee konden scannen om vervolgens informatie via audio te horen.Argenis was naar het Maritiem Museum gegaan in Rotterdam. Hij vond daar veel informatie over scheepsbouw zowel oud als nieuw.

Schermafbeelding 2015-09-10 om 16.57.00 (1)                      Collage museum project 1   Collage tramcollage witte de with

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *