Onderzoek diensten

Surprise Me
https://srprs.me/

Op surprise me kun je jezelf verassen met een vakantie, er zijn verschillende voorkeuren die je opgeeft in combinatie met een budget. Vervolgens gaat het team van surprise me voor je aan de slag om een vakantie te regelen. Je komt er zelf pas achter waar je heen gaat als je op het vliegveld staat.

AirBNB
https://www.airbnb.nl/

Via AirBNB kun je een woning verhuren of huren. Vaak goedkoper dan een hotel, je kunt gebruik maken van de woning van een ander om van je vakantie bestemming te kunnen genieten.

Here Maps
https://maps.here.com/

Offline kaarten dienst. Je kunt vooraf de kaarten voor je vakantie bestemming downloaden om vervolgens offline te navigeren in het buitenland.

Google Translate
https://translate.google.nl/

Veel vakantie gangers maken gebruik van Google Translate om teksten, borden en spraak te vertalen. Men kan deze app offline beschikbaar maken door het pakket te downloaden.

Lonely Planet
http://www.lonelyplanet.com/

De Lonely Planet boekjes gaan al lange tijd mee in backpack’s en koffers. De boekjes geven alle ins en outs over het land waar je op reis bent, in handig pocket formaat. Lonely Planet is niet stil blijven staan, zo is er ook een app gekomen.

ANWB
http://www.anwb.nl/

Naast reisservice biedt de ANWB ook informatie en benodigdheden in hun winkel.

Douane
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.themobilecompany.douane&hl=nl

De website en app van de Douane helpt reizigers met het bepalen wat ze wel of niet kunnen meenemen uit het buitenland. Het gebeurt regelmatig dat mensen zonder het door hebben spullen meenemen waar belasting over betaald moet worden. De Douane app is ook hier de bemiddelende dienst.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/project/2015_2016/mlab_hotel_t1/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *