Ontwerp Iteraties

Na het testen van het vorige ontwerp en de feedback die we hebben gekregen van de doelgroep, hebben we de volgende schermen uitgewerkt.

Login screen

Leggo Start Screen

We hebben er voor gekozen om in te loggen met Facebook. De reden hiervoor is zekerheid en gemakkelijkheid. Door in te loggen met Facebook krijgt Leggo toegang tot profiel foto’s, aantal vrienden, etc. Hierdoor bevorder je de zekerheid dat je te maken hebt met een echt persoon wanneer local en traveler met elkaar in contact worden gebracht. Daarnaast is het makkelijk. Geen ingewikkelde registreer pagina’s die een eeuwigheid duren om in te vullen; hier heeft iemand op reis geen behoefte aan. Daarom leek inloggen met Facebook de beste optie.

Events

Leggo Events

De pagina waar je beland na het inloggen is de “events”-pagina. De reden hiervoor is omdat de gebruiker dan direct kan zijn wat hij of zij gepland heeft staan. Events zijn dus de events die men heeft ingepland en nog moeten plaats vinden. Ook is er een button om events te bekijken die al hebben plaats gevonden. Dit is belangrijk om contact te houden met een local of traveler die je hebt ontmoet, en een bedankje te sturen in de vorm van een drankje bijvoorbeeld.

Requests

Leggo Requests

De request pagina is waar de local een verzoek kan krijgen van een traveler om hem rond te leiden (deze functie zal er anders uitzien voor de traveler). De local kan het verzoek accepteren, afwijzen, of bespreken met de traveler die het verzoek verstuurd heeft. Ook is er weer een functie om afgelopen verzoeken te bekijken.

Friends

Leggo Friends

De friends pagina is een pagina waar je een overzicht van je vrienden kunt zien. We moeten nog beslissen of we Facebook vrienden hierin integreren, of dat we het enkel een overzicht maken van vrienden die je via Leggo hebt ontmoet. Omdat het een lange lijst is, is het mogelijk om op naam te zoeken en te filteren. Denk bij filteren aan “laat alleen vrienden zien die momenteel in Nederland zijn”. Verder staat er onder het overzicht van vrienden de Leggo events waar zij naar toe gaan.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/project/2015_2016/mlab_hotel_t1/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *