Tussentijdse Ontwerp Test

Nu we een uitgebreider ontwerp hebben, is het tijd om hier feedback om te vragen aan de doelgroep. Dit hebben we gedaan met twee potentiële locals en twee potentiële travelers. Vragen waar wij een direct antwoord op willen hebben is; “zijn de functies makkelijk genoeg om te doorlopen?” “Heb je behoefte aan al je Facebook vrienden te zien binnen het platform?” “Waar zou jij behoefte aan hebben binnen Leggo?”

Leggo Start Screen Leggo Events Leggo Requests Leggo Friends

Locals:

De feedback die we kregen van locals was dat de functies nog niet uitgewerkt genoeg zijn. Het is duidelijk wat de functies zijn, maar niet wat de mogelijkheden van de functies zijn. “Ik vraag me af hoe het toevoegen van een event er uit ziet. Kan ik een event managen?” Een van de vragen die we hadden was of alle Facebook vrienden zichtbaar moeten zijn in het platform. “Ik hoef niet al mijn Facebook vrienden in de app te zien. Ik zou het gebruiken om nieuwe vrienden te maken dus bestaande vrienden op Facebook hoeven voor mij niet echt betrokken te worden.” 

Travelers:

Omdat de schermen die we hadden meer gericht waren op de locals, hebben we de vragen aan de travelers meer gericht over de look en waar zij behoefte aan hebben binnen het platform. “The look isn’t playful enough. The photo on the sign in page is promising, but the overal design does not embody traveling for me.” Verder vroegen we ons af hoe hun telefoon gebruik is tijdens het reizen. Deze antwoorden kunnen wij namelijk gebruiken voor het interaction ontwerp van ons platform. “Whenever I travel, I only use my phone to update my family or post a quick status.. I don’t want anything complicated that keeps me glued to the screen.”


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/project/2015_2016/mlab_hotel_t1/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *