Concept- Overleg en Aanpassingen

Na de tussentijdse presentatie, waarin resultaten van onze ontwerp test werden besproken, was het duidelijk dat er aanpassingen gedaan moesten worden in het ontwerp en misschien ook wel in ons concept. Omdat de helft van team Baard in België zit hebben we dus een Skype gesprek ingepland, om deze veranderingen te bespreken.

Hierin is er teruggekoppeld naar de tussentijdse presentatie en gesproken over de veranderingen die we moesten maken.

 

Concept Aanpassing

Omdat de traveler had aangegeven dat zij alleen hun telefoon willen gebruiken voor iets makkelijks tijdens het reizen, was het belangrijk om Leggo makkelijker in gebruik te maken. Daarom hebben we gekozen om ons concept aan te passen en dit te doen laten werken met verschillende schermen waarop slechts enkele keuzes gemaakt moeten worden. Reizigers moeten op deze manier een makkelijk te gebruiken flow doorlopen die, alhoewel meer schermen heeft, alleen relevante opties zal tonen.

Door enkel relevante opties te tonen, zoals wil ik iets actiefs doen of iets ontspannends, wordt de gebruiker minder afgeleid binnen het platform. Hij of zij kan dus makkelijker en sneller keuzes maken op ieder scherm en, met het doorlopen van de flow, op een snelle manier de perfecte activiteit vinden.

Door dit te doen halen we het aspect van een “private tour” uit ons concept. Omdat we Leggo willen koppelen aan een messenger, en er dus direct gecommuniceerd kan worden tussen local en traveler, is deze functie overbodig. Deze zou in alle waarschijnlijkheid ook te ingewikkeld zijn voor de reiziger, die zoals gezegd een simpel platform wil tijdens het reizen.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/project/2015_2016/mlab_hotel_t1/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *