Samenwerking

Aangezien het project volgende week ten einde is, vonden we het een goed moment om te praten over hoe het project verlopen is voor ons team. Vanaf het moment dat we voor het eerst met z’n vieren waren kwamen we er achter dat we veel dezelfde soort interesses hadden. We gingen rond een uur of 11 in het park zitten en bier drinken als teamuitje, hoewel het enigszins onorthodox is, hadden we erg veel plezier en leerden we elkaar een stuk beter kennen.

Tijdens het hele project zat ons team goed op één lijn, ook wanneer we elkaar even niet gesproken hadden. Zo werd het concept dat uit onze bevindingen kwam goed opgenomen door het hele team. Toen Maikel en Jayce een nieuwe uitvoering voor ons concept hadden bedacht was heel team baard overtuigd dat dit de juiste weg was die we moesten inslaan. We kozen ervoor om het hele roer om te gooien en in plaats van mensen die hun hakken in het zand zetten en stressen zijn we juist nog beter samen gaan werken en maakten een taakverdeling waar we allemaal achterstonden.

Waar Peter (ontwerp) en Jesper(concept) de gatekeepers werden voor het design voor de webapp kregen Maikel en Jayce de taak om de prototype (high fidelity) functioneel en werkend te krijgen. Tussen de werkuren door werd er veel gecommuniceerd om te kijken of de beslissingen in ontwerp of functionaliteit bij iedereen in de smaak viel en niet afgeweken werd van de concept die we hebben bedacht. Team baard heeft de samenwerking tussen alle baarden als zeer prettig en harig gevonden, en samen hebben wij een baardwaardige product afgeleverd.

Er werd zelfs grappend gezegd dat we misschien maar een bedrijf moeten starten met zijn vieren. We zullen zien wat de toekomst ons brengt!, maar de samenwerking verliep in ieder geval helemaal top!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/project/2015_2016/mlab_hotel_t1/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *